**Tecnologies avançades per obtenir la dosi màxima de cafeïna en cafè concentrat i d’extracció ràpida**
Per a les persones que volen obtenir una dosi intensa de cafeïna de manera ràpida, existeixen diversos sistemes i concentrats que permeten preparar begudes de cafè molt potents de forma eficient. Els **cafeters especialitzats** i els **concentrats de cafè** estan pensats per maximitzar la quantitat de cafeïna i intensitat de sabor que s’extreu per tassa.
Els **concentrats** es poden diluir fàcilment en aigua freda o calenta, i són ideals per a qui busca rapidesa i comoditat sense sacrificar la potència. D’altra banda, **sistemes de preparació avançats** (com aeropressos, cafeteres espresso o premses franceses) permeten extreure més compostos actius del cafè, inclosa la cafeïna, gràcies a la pressió, temperatura i temps d’infusió controlats.
El **cafè en verd** conté menys cafeïna per tassa que el cafè torrat, però molts d’aquests sistemes utilitzen grans torrats per optimitzar l’extracció i assolir nivells de cafeïna alts. Aquestes opcions són especialment útils per a persones que necessiten energia ràpida o volen controlar exactament la dosi de cafeïna que consumeixen.
Font original: Veure article original